Kurssitukihakemus yhdistykseltä

Kun aiot hakea liiton järjestämille kursseille, voit anoa osallistumiskustannuksiin tukea ja päivärahakorvausta yhdistykseltä. Liiton järjestämiin tilaisuuksiin suhtaudutaan myönteisesti ja tukea myönnetään budjetin mukaan.

Toimintaohjeet:

1. Ennen koulutukseen ilmoittautumista ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Pasi Perkiöön puh. 0400907494 (email. pasi.perkio ät mail.suomi.net)  hän antaa sinulle ohjeet ilmoittautumiselle.
2. Täytä alla oleva lomake ennen koulutukseen hakemista ja paina Lähetä-nappia.
3. Yhdistys käsittelee hakemuksesi seuraavassa hallituksen kokouksessa ja ilmoittaa sinulle tukipäätöksestä.
4. Hae kurssille liiton toimintaohjeiden mukaisesti.
5. Suoritettuasi kurssin toimita jäljennös kurssitodistuksesta ja tilinumerosi yhdistyksen puheenjohtajalle: 149jhl@gmail.com.  2019 vuodesta alkaen tarvitaan myös sotun loppuosa tulorekisteriilmoitusta varten.

Täytä lomakkeen kaikki kohdat!

Kurssitukihakemus